Jeroom en Elodie verbluffen iedereen met schattige foto's: "Maak nog kinderen" showbizz
showbizz

Jeroom en Elodie verbluffen iedereen met schattige foto's: "Maak nog kinderen"

Jeroom en Elodie verbluffen iedereen met schattige foto's: "Maak nog kinderen"

Wie houdt nu niet van Elodie Ouédraogo en Jeroom? Op Instagram deelt het koppeltje schattige foto’s van hen samen waarvoor jan en alleman in zwijm valt.

Op Instagram deelt Elodie enkele selfies met haar verloofde Jeroom. Helemaal uitgedost poseren ze samen voor de spiegel in de lift. In bijna identiek dezelfde outfit weliswaar. “Remus’ ouders”, schrijft de topsportster erbij, gevolgd door hartjes en een oneindigheidsteken.

De liefde is duidelijk niet ver te zoeken. En dat is ook Elodies volgers niet ontgaan.“Jullie zien er geweldig uit”, “Prachtig stel” en “Favoriete duo”, luiden de reacties. “Maak meer kinderen”, vraagt Marie Wynants, wederhelft van Mathieu Terryn. “Beter bekend als het meest stijlvolle showbizzkoppel van België”, schrijft een van haar volgers zelfs.

Al blijven de nodige grapjes ook niet uit. “Op naar het oudercontact?”, lachen enkele volgers. “Is dat niet de lift bij Albert Heijn?”, vraagt iemand zich af. En nog iemand anders laat dan weer het volgende weten: “Dat pak staat jou toch beter dan Jeroom”.

Populair

Laatste nieuws