Zo reageerde Marco Borsato écht op de nieuwe relatie van zijn ex Leontine showbizz
showbizz

Zo reageerde Marco Borsato écht op de nieuwe relatie van zijn ex Leontine

Zo reageerde Marco Borsato écht op de nieuwe relatie van zijn ex Leontine

Eerder deze week werd groot nieuws op de wereld losgelaten. Na een pijnlijke breuk met Marco Borsato heeft Leontine Ruiters opnieuw het geluk gevonden. Maar wat denkt Marco daarvan?

Sinds enkele maanden is het definitief over and out tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters. Ondertussen heeft zij zelfs nieuwe vlam: multimiljonair John Huiberts. De vraag die op iedereens lippen brandt, is natuurlijk wat Marco daar nu van vindt.

Want natuurlijk heeft ze het nieuws al aan Marco en de kinderen meegedeeld. Dat vertelde ze aan ‘Shownieuws’-presentatrice en tevens hartsvriendin Anouk Smulders. “Iedereen is blij voor haar”, klinkt het. “Ze is ontzettend aan het genieten en ook blij dat door de kinderen en Marco zo goed gereageerd is”, weet Anouk te zeggen tijdens de uitzending.

Iedereen gunt haar dus het allerbeste. Toch benadrukt Leontine dat het nog erg pril is en ze het rustig aan doet. “Het is heel erg fijn om weer geluk te voelen. Het is nog pril, maar we zijn gezellige dingen aan het doen", wilde Leontine nog kwijt aan Anouk.

Populair

Laatste nieuws