Na alle heisa rond Gordon laat hij eindelijk weten hoe het écht met hem gaat showbizz
showbizz

Na alle heisa rond Gordon laat hij eindelijk weten hoe het écht met hem gaat

Na alle heisa rond Gordon laat hij eindelijk weten hoe het écht met hem gaat

Sinds de sluiting van zijn koffiezaak ging het alleen maar bergaf met Gordon. Hij kwam alsmaar slechter in het nieuws en velen vrezen nu zelfs dat hij in een depressie aan het sukkelen is. Daar wil Gordon nu voor het eerst wat over kwijt.

Gordon moest recent zijn koffiezaak sluiten en dat was een zware klap voor hem. Sindsien vertoont hij wel erg grillig gedrag. Zo verwijderde hij onder andere zijn profielen op sociale media en besloot hij geen interviews meer te geven. Iedereen maakte zich ernstige zorgen om Gordon, die normaal alles zou doen voor een beetje media-aandacht.

Nu reageert hij voor het eerst op de commotie die rond hem is ontstaan. En hij maakt meteen komaf met alle geruchten. Zo laat Gordon Yvonne Coldeweijer weten dat hij - zonder meer - gewoon even genoeg had van sociale media. “Dat het zelfs nieuws is als ik even offline ga”, zucht hij.

“Verder heb ik nooit gezegd dat ik de pers nooit meer te woord wil staan. Ik heb alleen 'RTL Boulevard' de toegang tot mijn zaak ontzegd”, gaat Gordon verder. Bovendien laat hij ook weten dat alles goed gaat met hem en dat hij nog steeds enorm gelukkig is in Dubai. Geen depressie dus en geen nood aan professionele hulp.

Bron: Instagram Stories

Na alle heisa rond Gordon laat hij eindelijk weten hoe het écht met hem gaat
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws