'Thuis'-kijkers maken zich grote zorgen over de gezondheid van Marleen Merckx showbizz
showbizz

'Thuis'-kijkers maken zich grote zorgen over de gezondheid van Marleen Merckx

'Thuis'-kijkers maken zich grote zorgen over de gezondheid van Marleen Merckx

In de groep ‘Hier kom ik Thuis’ op Facebook wordt er momenteel veel gepraat over actrice Marleen Merckx. De kijkers uiten hun bezorgdheid over haar gezondheid.

Op Facebook discussiëren ‘Thuis’-fans vaker over de verschillende personages en verhaallijnen. Echter stelt iemand nu wel een opmerkelijke vraag over actrice Marleen Merckx, die de rol van Simonne Backx speelt. De kijker denkt namelijk dat er iets aan de hand is met haar gezondheid.

“Wat mij nu al een paar weken opvalt is dat Simone gele ogen heeft. Nog mensen die dat opmerken? Is ze ziek misschien”, vraagt de kijker zich af. Een andere aandachtige kijker reageert dat Marleen ook vaak bloeddoorlopen ogen heeft. “Raar”, klinkt het. Iemand anders reageert dan weer: “Zuipt te veel.”

Een andere kijker zegt dan dat de gele ogen haar nog niet zijn opgevallen, maar ze weet wel wat misschien de oorzaak kan zijn. “Ze heeft wel problemen met de pigmentatie van haar huid denk ik”, schrijft de kijker. Marleen heeft inderdaad de huidziekte vitiligo, maar we hopen natuurlijk dat het goed gaat met de actrice!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws