-->

Maxime Meiland speelt haar troeven uit en laat diep in boezem kijken: "Gorgeous"

Maxime Meiland speelt haar troeven uit en laat diep in boezem kijken:
Zondag 9 Oktober 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Donderdagavond vond het Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Natuurlijk konden de Meilandjes daar niet op ontbreken. Maxime trok haar mooiste outfit aan en verblufte jan en alleman.

Elk jaar vindt het Gouden Televizier-Ring Gala plaats, een gala waarop de meest prestigieuze Nederlandse awards voor tv-programma’s worden uitgereikt. De Meilandjes gingen dan wel met lege handen naar huis, dochter Maxime kon zich rijk wanen door de vele complimentjes die ze in ontvangst mocht nemen.

Volledig uitgedost voor het gala zien we Maxime stralen op Instagram. In een zwarte diep uitgesneden jurk en een hoge paardenstaart betovert ze haar volgers. Ze deelt een video van het hele proces dat tot het prachtige eindresultaat heeft geleid. Van de knipbeurt tot de make-upstoel tot haar beeldige outfit.

Het was tot in de puntjes in orde. Maximes volgers staat dan ook versteld van haar looks. “Gorgeous”, “Een echt model”, “Je ziet er prachtig uit” en “Ik vond je de allermooiste”, laten ze haar weten. “Sprakeloos”, doet iemand er nog een schepje bovenop.

TAGS  I  Maxime Meiland