Bob uit 'Down the road' krijgt een harde klap te verwerken showbizz
showbizz

Bob uit 'Down the road' krijgt een harde klap te verwerken

Bob uit 'Down the road' krijgt een harde klap te verwerken

In ‘Down the road’ heeft Bob miljoenen harten gestolen met zijn openhartigheid en eeuwige positivisme. Zijn eigen hart daarentegen is nu in duizend stukken gebroken.

Love is wel eens vaker in the air in ‘Down the road’. Dit seizoen mochten Simon en Isa eraan geloven. Maar voor de liefde had Bob geen ogen. Thuis zat zijn vriendinnetje namelijk op hem te wachten. In TV-Familie vertelt hij nu dat hun relatie na zes jaar helaas gestrand is.

"Na de reis zijn we uit elkaar gegaan. Omdat de vlinders in de buik er niet meer waren", laat hij weten. Hij leerde zijn ex-vriendinnetje kennen op school. "Omdat ik drie jaar ouder ben, was ik eerder vertrokken uit school", gaat hij verder. En aangezien ze niet meer samen op school zaten, zagen ze elkaar een heel pak minder.

Zijn ex-vriendin woont namelijk niet bij de deur. En de langeafstandsrelatie heeft hen uiteindelijk toch parten gespeeld. "We moesten altijd op onze ouders rekenen om te kunnen afspreken. Dat werd moeilijk", moet Bob van het hart. "Da’s jammer." Een serieuze opdoffer dus. Gelukkig kan Bob steeds bij zijn twee broers terecht, waarmee hij een sterke band koestert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws