Lauren Versnick houdt haar hart stevig vast: "Hopelijk kraken ze me niet af" showbizz
showbizz

Lauren Versnick houdt haar hart stevig vast: "Hopelijk kraken ze me niet af"

Lauren Versnick houdt haar hart stevig vast: "Hopelijk kraken ze me niet af"

De breuk tussen Lauren Versnick en Jens Dendoncker kwam als een donderslag bij heldere hemel. Gelukkig kan Lauren haar gedachten wat verzetten op de set.

Lauren is binnenkort namelijk te zien in het tweede seizoen van ‘Déjà Vu’. Daarin kreeg ze haar allereerste hoofdrol ooit te pakken. Een uitgelezen kans dus, maar die brengt toch heel wat stress met zich mee.

Dat is zeker bij een enorm perfectionistische Lauren het geval. “Ik wil dit heel goed doen en ik doe het ook heel graag”, vertelt ze in Nina. Maar toch neemt haar angst soms de bovenhand. De angst dat mensen de reeks of haar acteerprestaties helemaal niet goed zouden vinden en dat ze zich dat te hard zou aantrekken.

“Nu verkeer ik nog in die fijne, veilige bubbel met de crew en hebben we allemaal het gevoel dat we iets moois aan het maken zijn, maar op een gegeven moment zal dat getoond worden”, klinkt het verder. “Ik denk soms: oh god, ik hoop echt dat ik niet afgekraakt zal worden”, aldus Lauren. Iedereen is alvast heel benieuwd naar het resultaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws