Metejoor spreekt over 'Liefde voor Muziek' na heisa met Julia: "Gevoelige snaar" showbizz
showbizz

Metejoor spreekt over 'Liefde voor Muziek' na heisa met Julia: "Gevoelige snaar"

Metejoor spreekt over 'Liefde voor Muziek' na heisa met Julia: "Gevoelige snaar"

Er was heel wat te doen rond de samenstelling van de ‘Liefde voor Muziek’-artiesten. Velen vinden het opvallend dat Metejoor en K3 samen deelnemen. Zeker na de geruchten dat Metejoor en Julia Boschman de lakens gedeeld zouden hebben.

Al lijkt Metejoor zich daar niets van aan te trekken. Gisteren zijn de artiesten samen geland in het zonnige Spanje. En de zanger is dolenthousiast en helemaal klaar om iedereens repertoire onder de loep te nemen en met volle teugen van het avontuur te genieten.

Metejoor vindt het dan ook een hele eer dat hij aan het programma mag deelnemen. “Ik droom hier al van sinds de prille start van mijn muziekcarrière. Uitgenodigd worden voor ‘Liefde voor muziek’ is toch ook een beetje erkenning krijgen”, geeft hij toe in Het Belang van Limburg.

Metejoor kijkt er vooral naar uit om alle verschillende muziekstijlen te zien clashen. Zelf gaat de zanger het liefst de emotionele kant op. “Ik ben een gevoelsmens, dus ik ben vooral op zoek gegaan naar de nummers waar ik een gevoelige snaar mee kan raken”, klinkt het. “Het wordt pittig, maar ik kijk er enorm hard naar uit. Het voelt alsof ik weer op schoolreis vertrek”, aldus Metejoor.

Populair

Laatste nieuws