Martien Meiland haalt het bloed onder Erica's nagels vandaan: "Dit ook nog" showbizz
showbizz

Martien Meiland haalt het bloed onder Erica's nagels vandaan: "Dit ook nog"

Martien Meiland haalt het bloed onder Erica's nagels vandaan: "Dit ook nog"

Martien Meiland deelt een teaser op zijn Instagrampagina voor de nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’ en dat belooft weer hilarisch te worden. In het korte filmpje krijgen we Erica te zien die niet zo goed gezind is.

“Denk je iets goed te doen, heeft mevrouw Renkema alsnog van alles op en aan te merken. Pfff”, schrijft Martien. In de video toont hij trots wat hij allemaal heeft schoongemaakt. Erica lijkt hem toch niet te geloven, want zij inspecteert alle kamers nog een keer. “Gaat ze weeral kijken waar ik al ben geweest”, zegt Martien misnoegd.

Erica merkt tijdens haar controleronde toch nog verschillende dingetjes op die Martien niet goed heeft gedaan. “Die andere kamer moet je nog doen en hier ben je ook nog niet geweest”, klinkt het. Volgens Martien heeft hij die kamer wel al gepoetst, maar het is er helemaal niet schoon vindt Erica.

Bovendien is ze erg gefrustreerd als ze de wc nakijkt. “Er ligt allemaal bruine aanslag op de bodem”, snauwt ze naar Martien. Hij beweert dan dat hij geprobeerd heeft het eraf te halen, maar Erica gelooft hem niet. “Ik weet niet hoe jij een wc schoonmaakt hoor, maar…”, zegt ze.

Populair

Laatste nieuws