Kürt Rogiers zorgt voor verrassing van formaat: "Mensen schrikken altijd" showbizz
showbizz

Kürt Rogiers zorgt voor verrassing van formaat: "Mensen schrikken altijd"

Kürt Rogiers zorgt voor verrassing van formaat: "Mensen schrikken altijd"

De zestiende editie van het grote ‘Schlagerfestival’ komt eraan. Daarvoor maken ze nu nieuwe namen bekend: Sergio en Kürt Rogiers. En die laatste is op zijn minst gezegd opvallend.

In maart vindt de zestiende editie van 'Het Schlagerfestival' plaats in Trixxo Arena Hasselt. Het thema is 'Glitter & Glamour’. Dertien jaar na zijn laatste optreden, is Sergio opnieuw van de partij. Hij is alvast dolenthousiast. “De groeiende publieke belangstelling, maar vooral het enthousiasme van het publiek, is echt iets speciaals”, weet hij te zeggen in Het Laatste Nieuws.

Maar vooral Kürt Rogiers is een verrassende naam op de affiche. Maar wie denkt dat hij zelf een carrière als schlagerzanger voor ogen heeft, zit er compleet naast. Kürt neemt als gastheer gewoon de presentatie voor zijn rekening. En daar hoort al eens een verrassing bij.

Kürt wil blijkbaar niet alleen vanop het podium presenteren. “De kans is groot dat ik, naast het aankondigen van de artiesten, weer op een verrassende wijze opduik in het publiek”, licht hij al een tipje van de sluier. “De mensen schrikken altijd als ik plots naast hen sta of zit, maar dat levert wel de meest enthousiaste reacties op”, aldus de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws