-->

Bolle babybuik van Romina uit 'Boer zkt Vrouw' doet harten smelten: "Wauw"

Bolle babybuik van Romina uit 'Boer zkt Vrouw' doet harten smelten:
Woensdag 12 Oktober 2022 - 12:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Zo’n vier jaar geleden sloeg de vonk over tussen boer Jan en Romina in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Nu is de liefde nog steeds even groot en is er zelfs een kleine spruit onderweg.

Vier jaar geleden vond boer Jan het geluk bij Romina Paret. Hij had blijkbaar heel wat over voor de liefde van zijn leven. Hij liet zijn boerderij in Australië achter en verhuisde terug naar België om bij haar te zijn. Dat lijkt een goede beslissing te zijn, want binnenkort mogen Jan en Romina zich trotse ouders noemen van hun eerste kindje.

Romina’s zwangerschap kunnen we ondertussen op de voet volgen. De komst van de baby kort duidelijk in. Op Instagram zien we haar blinken met haar hoogzwangere buikje. Het geluk straalt van haar af. Ze neemt ook even haar moment om wat tips mee te geven aan toekomstige mama’s.

In de reacties krijgt ook Romina enkele tips die meer dan welkom zijn. Maar natuurlijk is iedereen ook in de wolken bij het zien van haar bolle buikje. “Waaauw” en “Zo mooi”, lezen we naast de vele hartjes in de opmerkingen.

TAGS  I  Romina Paret  I  Boer zkt Vrouw