Eerste pijnlijke barsten bij Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' showbizz
showbizz

Eerste pijnlijke barsten bij Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd'

Eerste pijnlijke barsten bij Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd'

Brecht en Dziubi leven al sinds dag één op een roze wolk. Alles lijkt snor te zitten, zelfs op fysiek vlak. Kijkers schatten hun kansen dan ook hoog in. Al beginnen sommigen zich vragen te stellen sinds de aflevering van maandag.

Na een luxueuze huwelijksreis keren de koppels terug naar het echte leven en trekken ze bij elkaar in. Deze nieuwe fase in het experiment is een heuglijk moment voor Brecht en Dziubi, maar zorgt ook voor een uiterst ongemakkelijke situatie. Toen het stelletje nog wat spullen ging ophalen op het appartement van Dziubi, kreeg Brecht even het deksel op de neus.

“Wordt dit dan mijn kant van het bed?”, grapt Brecht terwijl hij Dziubi’s matras uittest. “Als je hier ooit zóu komen wonen wel”, klinkt Dziubi’s antwoord. Brecht corrigeert meteen. “Oei, ja… Dat zien we dan nog wel”, antwoordt hij helemaal verkrampt. Een vreemd moment. De ongemakkelijkheid was tot in de huiskamers van de kijkers te voelen.

Het was de eerste keer in zes afleveringen dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn was tussen Brecht en Dziubi. Het lijkt wel of de twee een totaal verschillende opvatting over de toekomst hebben. Dziubi stelt duidelijk zijn grenzen. Waarschijnlijk wil hij gewoon niet te hard van stapel lopen, maar toch kwam het hard binnen bij Brecht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws