William Boeva's lief openhartig over seksleven: "Zelfs dit durven ze te vragen" showbizz
showbizz

William Boeva's lief openhartig over seksleven: "Zelfs dit durven ze te vragen"

William Boeva's lief openhartig over seksleven: "Zelfs dit durven ze te vragen"

Twee jaar geleden nog twee onbekenden die elkaar naar rechts swipeten op Tinder, nu een schattig koppeltje. William Boeva en zijn vriendin Nikki Janssens zijn smoorverliefd.

Een relatie hebben met iemand met dwerggroei, het lijkt voor velen niet evident. Nikki krijgt dan ook steeds een heleboel vragen voorgeschoteld. Over hun relatie, maar vooral over hun seksleven. Over die persoonlijke details praat ze nu openhartig in Humo.

“Veel mensen zijn nieuwsgierig naar ons seksleven. Ja, daar krijgen we écht vragen over”, vertelt Nikki. “Sommigen willen zelfs weten hoe groot William geschapen is”, gaat ze verder. Ergens snapt ze natuurlijk dat seks met mensen met een beperking tot de verbeelding spreekt, dat mensen zich afvragen hoe dat werkt. “Maar ik kan iedereen geruststellen: de seks tussen ons is heel normaal”, zegt ze met het hand op het hart.

Beste seks van haar leven, zou ze zelfs durven te zeggen. “Omdat ik hem graag zie”, klinkt het. “Zoveel groter dan William ben ik niet eens: 1 meter 62, tegenover zijn 1 meter 42. Dat valt goed mee, toch?”, bedenkt ze zich. “Ik heb ook lang gedacht dat een vrouw samen moet zijn met een man die groter is dan zij, maar ik weet nu dat lengte niks uitmaakt. Die oppervlakkigheid ben ik kwijt”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws