Zien: gelekte foto's van Marco Borsato's ex-vrouw Leontine met nieuwe vriend showbizz
showbizz

Zien: gelekte foto's van Marco Borsato's ex-vrouw Leontine met nieuwe vriend

Zien: gelekte foto's van Marco Borsato's ex-vrouw Leontine met nieuwe vriend

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn definitief uit elkaar. Ondertussen heeft Leontine een nieuwe vriend en van het koppel zijn nu de eerste foto's verschenen.

Leontine staat samen met haar nieuwe vriend John Huiberts op de cover van het Nederlandse blad Story. “Zo verliefd is Leontine! Dolgelukkig met John tijdens romantische vakantie op Ibiza”, klinkt het. De twee zijn samen op vakantie en dat bevestigde John ook aan RTL Boulevard. “We zijn 5 dagen samen op Ibiza voor quality time”, zei hij.

De twee laten er duidelijk geen gras over groeien. Nog geen 2 weken geleden bevestigde John het nieuws dat hij en Leontine elkaar aan het leren kennen zijn. Nu zijn ze dus al samen gespot op Ibiza en Leontine heeft ook zijn dochter al leren kennen. “Een van mijn dochters met haar vriend is er ook. We zijn lekker aan het chillen”, bekent hij.

Er komen heel wat gemengde reacties op de foto’s van Leontine en John. “Zo gênant dat ze dan zo’n fotograaf gaat bellen om even wat ‘spontane’ kiekjes te schieten” en “Ik vind die man echt zo’n gladjakker om te zien! Blijft je ook vast niet trouw, Leontine”, luidt het. Anderen wensen haar dan weer veel succes. “Geniet ervan Leontine" en "Je verdient het”, reageren ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws