Nieuwe relatie van Leontine Ruiters zorgt al voor heel wat drama: “Niet netjes" showbizz
showbizz

Nieuwe relatie van Leontine Ruiters zorgt al voor heel wat drama: “Niet netjes"

Nieuwe relatie van Leontine Ruiters zorgt al voor heel wat drama: “Niet netjes"

Leontine Ruiters, de ex-vrouw van zanger Marco Borsato, heeft een nieuwe vriend. De prille relatie zorgt nu al voor heel wat heisa en daar weet Yvonne Coldeweijer meer over.

Amper 2 weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Leontine Ruiters een nieuwe vriend zou hebben, namelijk John Huiberts. Ondertussen is het koppel al samen op vakantie en daar zijn foto's van gelekt. Zo staan ze nu samen op de cover van het Nederlandse Story.

Het perfecte moment dus voor roddelkoningin Yvonne Coldeweijer om haar boekje open te doen over de nieuwe vriend van Leontine. “Het gerucht gaat namelijk dat de nieuwe vlam van Leo een gezinnetje achter heeft gelaten voor haar”, schrijft Yvonne. “Heb begrepen dat zij zeer verdrietig zijn over deze nieuwe situatie”, klinkt het.

Volgens Yvonne zou John 5 jaar lang een relatie hebben gehad en was hij 8 weken geleden nog op Ibiza met die vrouw en haar kinderen. Bovendien krijgt Yvonne ook heel wat negatieve dingen te horen over John. “Je weet niet wat ik allemaal binnen heb gekregen over deze miljonair”, laat ze weten.

Nieuwe relatie van Leontine Ruiters zorgt al voor heel wat drama: “Niet netjes"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws