Christophe en Nick uit Blind Getrouwd vieren bizarre gelegenheid: "Moet kunnen" showbizz
showbizz

Christophe en Nick uit Blind Getrouwd vieren bizarre gelegenheid: "Moet kunnen"

Christophe en Nick uit Blind Getrouwd vieren bizarre gelegenheid: "Moet kunnen"

Een goede twee jaar geleden zagen we Christophe en Nick elkaar het jawoord geven in ‘Blind Getrouwd’. Hun huwelijk draaide jammer genoeg op niets uit, maar de twee zijn dikke vrienden gebleven. Nu komen ze samen om iets heel aparts te vieren.

Christophe en Nick mogen ondertussen dan wel gescheiden zijn, hun vriendschap is nog steeds even groot. Gisterenavond zijn de twee samen uit eten geweest. Het ging er heel gezellig aan toe. Al doet de reden van hun samenkomst wel heel wat wenkbrauwen fronsen. “Speciale datum”, schrijft Christophe op Instagram.

“12 oktober is en blijft onze huwelijksverjaardag, ook al zijn we wel gescheiden natuurlijk”, gaat hij verder. En ook al heeft Nick al een hele tijd een nieuwe vriend, waarmee hij zelfs een eigen stekje heeft gekocht. Maar hun sterke band blijft toch bestaan. “Altijd fijn om elkaar terug te zien. Het was lang geleden, maar op deze dag moeten we wel tijd maken”, klinkt het.

Christophes volgers vinden het heel mooi dat ze hun jubileum blijven vieren. “Moet kunnen”, “Zo tof dat jullie daar nog aan denken”, “Prachtig om te zien dat jullie nog steeds tijd in elkaar investeren, toppers” en “Een voorbeeld voor velen”, willen ze een voor een kwijt. Ook Dziubi uit dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’ reageert enthousiast. “Hopelijk vind je zelf ook snel iemand”, wenst een volger Christophe nog toe.

Populair

Laatste nieuws