'The Voice'-coaches enorm hard voor Mathieu Terryn: "Begint gênant te worden" showbizz
showbizz

'The Voice'-coaches enorm hard voor Mathieu Terryn: "Begint gênant te worden"

'The Voice'-coaches enorm hard voor Mathieu Terryn: "Begint gênant te worden"

Vanavond gaat het weekend weer muzikaal van start met een nieuwe aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’. De coaches zetten hun strijd verder tijdens de Blind Auditions. En daar wakkert de jaloezie toch aan.

Na een indrukwekkende auditie waarbij alle vier de coaches zonder enige twijfel draaien, gaat Mathieu opnieuw met een steengoede kandidate aan de haal. Yente kiest - zoals velen het haar al voordeden - voor Team Mathieu. Iets dat bij de andere coaches toch steeds meer begint te pieken.

“Het begint een beetje gênant te worden”, bekent Koen Wauters lichtjes gefrustreerd. Al verbaast het hem niet helemaal dat Mathieu zo begeerd is bij de kandidaten. “Hij is heel bekend, het is een knappe kerel, straffe artiest, een soort jonge God”, moet hij toegeven. “Maar af en toe doet dat een beetje pijn.”

Niet alleen de kandidaten hebben een boontje voor Mathieu. Ook presentator Aaron Blommaert moet bekennen dat hij enorm grote fan is van de zanger. “Ik bekijk thuis alle videoclips van Bazart, zo’n erge fanboy ben ik”, onthult hij. “Ik ben echt een beetje starstruck”, aldus Aaron.

Populair

Laatste nieuws