Nathalie Meskens heeft slecht nieuws over haar opa: "Alles direct laten vallen" showbizz
showbizz

Nathalie Meskens heeft slecht nieuws over haar opa: "Alles direct laten vallen"

Nathalie Meskens heeft slecht nieuws over haar opa: "Alles direct laten vallen"

Nathalie Meskens is weer helemaal back. Ze schittert opnieuw als presentatrice in ‘Beste Kijkers’ en stort zich volledig op haar muzikale carrière. Maar gezien haar thuissituatie verloopt dat niet altijd even vlot.

Nathalie is volop bezig met het schrijven van nieuwe liedjes. Ze wil binnenkort graag haar eerste album uitbrengen. Maar met een zoontje van een jaar en een dochtertje van tweeënhalf in huis heeft ze vaak andere dingen aan haar hoofd.

“Als er iets is met één van de kindjes moet je uiteraard alles laten vallen”, vertelt Nathalie in Primo. Gelukkig krijgt ze veel hulp, vooral van haar moeder dan. “Mijn mama is net met pensioen en zij komt thuis op de kindjes letten als ik op pad ben”, zegt ze opgelucht.

Al wil Nathalie haar moeder het liefst niet te veel belasten. Nu ze eindelijk met pensioen is, moet ze volgens haar dochter zoveel mogelijk zelf genieten. Bovendien heeft haar mama tegenwoordig haar handen vol met haar eigen vader. Daar gaat het een pak minder goed mee. “Mijn opa heeft op dit moment veel hulp nodig”, aldus Nathalie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws