Danira Boukhriss Terkessidis krijgt steenharde kritiek te verduren showbizz
showbizz

Danira Boukhriss Terkessidis krijgt steenharde kritiek te verduren

Danira Boukhriss Terkessidis krijgt steenharde kritiek te verduren

Danira Boukhriss Terkessidis zet momenteel haar beste beentje voor in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Ze leverde tot nu toe al de ene straffe presentatie na de andere. Maar daar is niet iedereen even blij mee.

In 2015 zette Danira al een topprestatie neer in ‘De Slimste Mens’. Ze greep net naast de overwinning en eindigde op een verdiende tweede plaats. Ook dit jaar is ze vastberaden om de grote finale te halen. En ze is al aardig op weg. Met vijf deelnames staat ze ergens bovenaan in het klassement en is ze al zeker van haar plaatsje in de finaleweken.

Maar niet iedereen lust Danira zo. Net als in 2015 krijgt ze bakken kritiek over zich heen. “Met Danira erbij pas ik”, schrijven velen op Facebook. “Het grootste ego uit dit seizoen blijft helaas over”, “Die tuttebel wil ik niet meer zien”, “De arrogantie zelve” en “Jammer van haar venijnige kantje”, doen ze er nog een schepje bovenop. “Ik kijk niet meer. Laat me weten wanneer die barbiepoppen eruit liggen”, klinkt het zelfs.

Veel trouwe kijkers zijn natuurlijk ook teleurgesteld dat ze Bart Cannaerts moesten zien vertrekken. Maar één ding is zeker: Danira is uitstekend bezig. Ze wist naast Bart nog enkele sterke namen naar huis te spelen: Michèle Cuvelier en voormalig winnaars Gilles De Coster en Geert Meyfroidt. Iemand om in de gaten te houden dus.

Populair

Laatste nieuws