Wout Van Aert wil iets kwijt na ruzie met Van der Poel en UCI Sport
Sport

Wout Van Aert wil iets kwijt na ruzie met Van der Poel en UCI

Wout Van Aert wil iets kwijt na ruzie met Van der Poel en UCI

Wout Van Aert heeft zich geëxcuseerd na zijn uitval gisteren na de cross in Namen. Van Aert vond het maar niks dat er plots een timer naast hem stond. Hij rijdt steeds los op de rollen na afloop van de koers, maar dat is niet naar de zin van onder meer Mathieu Van der Poel. De podiumceremonie is dan soms wat later. Daardoor kreeg Van Aert voortaan nog tien minuten.

Van Aert haalde gelijk ook uit naar Van der Poel. "Ik kan Mathieu dit jaar geen pijn doen, maar toch heeft hij er last mee dat ik twee minuten langer nodig heb om me te wassen. Als ik twintig crossen had gewonnen, zou ik me in andere dingen druk maken. Die klok doet me denken aan mijn schooltijd toen ik moest sprinten om op tijd aanwezig te zijn", zei hij.

Intussen heeft hij zich geëxcuseerd op Twitter. "Ik wil mijn excuses aanbieden bij de UCI voor mijn opmerkingen na de race over het nieuwe timingsysteem vóór de ceremonie", klinkt het. "Ik ben het met de klok eens omdat het voor iedereen duidelijk is. Laten we het nu analyseren en een realistische timing kiezen. Prettig kerstfeest en tot ziens in Zolder!"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws