Ellen uit 'Down the Road' zorgt voor erg pakkend moment: "Krop in de keel" showbizz
showbizz

Ellen uit 'Down the Road' zorgt voor erg pakkend moment: "Krop in de keel"

Ellen uit 'Down the Road' zorgt voor erg pakkend moment: "Krop in de keel"

In het nieuwe seizoen van ‘Down the Road’ is Ellen erg geliefd door het publiek. Nu zorgt ze in het programma voor heel wat emoties.

‘Down the Road’-kijkers weten al langer dat het programma niet alleen bestaat uit gekke avonturen, maar ook uit heel wat ontroerende momenten. De jongeren met het syndroom van Down nemen vaak geen blad voor de mond en laten weten wat ze echt denken. Ook Ellen durft uit te komen voor haar mening.

Als het gaat over het perfecte plaatje moet Ellen wat kwijt. “Je hoeft je niet te schamen voor je lichaam.” Dat is de duidelijke boodschap die ze aan de wereld wil verkondigen. “Want iedereen is mooi”, zegt ze overtuigd. Dit fragmentje deelt Eén ook nog eens op Instagram. “Iedereen is mooi, punt”, klinkt het.

In de reacties laten mensen weten dat ze veel bewondering hebben voor Ellen. “Was iedereen maar zo slim”, “Ik houd echt van hoe deze mensen in het leven staan”, “De waarheid komt uit de mond van Ellen, zo puur”, “Was iedereen maar zo open en eerlijk” en “Deze mensen zijn zo oprecht en staan zo nuchter in het leven”, reageren ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws