Verrassing van formaat: Maaike Cafmeyer krijgt fantastisch nieuws te horen showbizz
showbizz

Verrassing van formaat: Maaike Cafmeyer krijgt fantastisch nieuws te horen

Verrassing van formaat: Maaike Cafmeyer krijgt fantastisch nieuws te horen

Vanavond is de zevende aflevering van de populaire Eén-reeks ‘Chantal’ te zien op de buis. Dat is meteen ook al de voorlaatste. Maar is het einde echt in zicht?

'Chantal' is een humoristische politiereeks met niemand minder dan Maaike Cafmeyer in de hoofdrol. Het is een spin-off van de populaire reeks 'Eigen kweek'. En net zoals zijn voorganger, is 'Chantal' een schot in de roos. De eerste uitzending lokte meteen meer dan 1 miljoen kijkers naar het scherm. Sindsdien blijven die op zondagavond resoluut afstemmen op Eén.

Groot nieuws voor de fans nu: dat enorme succes blijft niet zonder gevolg. In Dag Allemaal kondigt Dries Heyneman, die in de reeks schittert als 'De Sheriff', aan dat er effectief een tweede seizoen op komst is. De opnames zijn zelfs al achter de rug. "Tot eind augustus hebben we gedraaid voor het tweede seizoen van 'Chantal' – ja er komt een tweede seizoen aan", verklapt hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws