Ruth Beeckmans onthult doodsoorzaak van overleden partner in ontroerend bericht showbizz
showbizz

Ruth Beeckmans onthult doodsoorzaak van overleden partner in ontroerend bericht

Ruth Beeckmans onthult doodsoorzaak van overleden partner in ontroerend bericht

In april moest Ruth Beeckmans onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary, de vader van haar kinderen. Door hartfalen, laat de actrice voor het eerst weten op Instagram.

Gisteren was ‘World Restart A Heart Day’. Hoewel het voor Ruth erg confronterend is, deelt ze toch een filmpje om aandacht te vragen voor het belang van reanimatie. “Deze boodschap is gewoon zo belangrijk”, klinkt het. Omdat ook Gary's hart het begaf en snel reageren en reanimeren heel wat levens kan redden.

“Ook al weet je niet precies hoe het moet. Iets doen is altijd beter dan niets doen”, moedigt Ruth aan. Ook zij heeft er alles aan gedaan om haar vriend te redden. “En nee het loopt lang niet altijd goed af, maar ik ben wel ‘blij’ dat ik het geprobeerd heb en wist hoe belangrijk dat was”, besluit ze. Ze roept dan ook iedereen op om een reanimatiecursus te volgen.

Afsluiten doet Ruth met enkele prachtige woorden aan Gary. “Aan mijn allerliefste: je hart ‘faalde’ dan misschien volgens de wetten der natuur, maar niet volgens die van de liefde. Ik hou van je, tot in de oneindigheid en oneindig ver daar voorbij”, aldus Ruth. “Wat een ongelofelijk straffe en sterke vrouw ben jij”, meent Eline De Munck. “Knap Ruth! Ontzettend veel liefde en warmte voor je”, moet Tina Maerevoet kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws