Nuria uit Blind Getrouwd is niet mals voor Brecht en Dziubi: "Geloof er niet in" showbizz
showbizz

Nuria uit Blind Getrouwd is niet mals voor Brecht en Dziubi: "Geloof er niet in"

Nuria uit Blind Getrouwd is niet mals voor Brecht en Dziubi: "Geloof er niet in"

Brecht en Dziubi namen een vliegende start en zetten hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur in stijgende lijn verder. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Maar daar denken sommige mensen blijkbaar anders over.

Nuria was een van de deelnemers van het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Zij weet dus als geen ander wat het programma inhoudt. Ze weet waarover ze spreekt en houdt haar mening niet voor zichzelf. Volgens haar zal het slecht aflopen tussen Brecht en Dziubi, een van de koppels waar de kijker juist het meest in lijkt te geloven.

Alles zat meteen snor tussen de twee heren, zelfs op fysiek vlak. “Ze zijn begonnen op een roze wolk, maar ik geloof er niet in”, moet Nuria van het hart in Story. Volgens Nuria gaat alles net een tikkeltje té goed. Alles lijkt te perfect. “Dat werkt volgens mij niet. Ik zie geen echte passie”, geeft ze eerlijk toe.

Nuria vindt wel dat Brecht en Dziubi goed kunnen babbelen en er steeds voor elkaar zijn. Al heeft ze toch het gevoel dat ze niet alles durven uit te spreken. “Ze laten niet het achterste van hun tong zien”, bedenkt ze zich. Nuria schat hun slaagkansen dan ook heel miniem in, slechts 40 procent. In de drie andere koppels heeft ze een beter oog.

Populair

Laatste nieuws