Ongelooflijke onthulling zorgt voor een flinke deuk in het ego van de Meilandjes showbizz
showbizz

Ongelooflijke onthulling zorgt voor een flinke deuk in het ego van de Meilandjes

Ongelooflijke onthulling zorgt voor een flinke deuk in het ego van de Meilandjes

De familie Meiland is momenteel een van de meest populaire families in Nederland en België. Zo lijkt iedereen hen te kennen, of toch niet?

Martien, Erica en Maxime Meiland werden bekend door het televisieprogramma ‘Chateau Meiland’. De familie kocht een kasteel in Frankrijk, ‘Chateau Marillaux’, en bouwde dit om tot een bed & breakfast. Ondertussen hebben de Meilandjes het Franse kasteel al even geleden verkocht.

De nieuwe eigenaren doen echter een straffe onthulling over de familie. Ze wisten aanvankelijk niet wie de Meilandjes waren. “Niemand binnen ons gezin kende de serie”, vertelt eigenares Monique aan Omroep Brabant. “Nadat we in januari waren gaan kijken hebben we wel een aantal afleveringen van de serie gekeken”, klinkt het.

Eerder dit jaar kochten de nieuwe eigenaren ‘Chateau Marillaux’ voor ongeveer 800.000 euro. Toen wisten ze dus nog niet wie de familie was, ondanks dat de Meilandjes al sinds 2019 op tv komen. Ongelooflijk, toch? Het kasteel stond reeds sinds juni 2020 te koop, maar toen was de vraagprijs nog veel te hoog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws