Oud personage komt olie op het vuur gooien in 'Thuis': "Betekent slecht nieuws" showbizz
showbizz

Oud personage komt olie op het vuur gooien in 'Thuis': "Betekent slecht nieuws"

Oud personage komt olie op het vuur gooien in 'Thuis': "Betekent slecht nieuws"

Bij ‘Thuis’ staat een opvallende comeback op de planning. Katrien, die jarenlang in de soap te zien was, laat binnenkort weer eventjes haar gezicht zien. Maar dat blijft waarschijnlijk niet zonder gevolgen.

Tussen 2008 en 2013 kroop Lotte Vannieuwenborg in de huid van Katrien in ’Thuis’. Daar speelde ze de dochter van Julia en zus van Paulien (Tina Maerevoet). Daarna keerde Lotte slechts één keer eenmalig terug. Nu doet ze dat opnieuw. Een opvallende terugkeer kunnen we het wel noemen.

Katrien werkt voor Artsen Zonder Grenzen, maar voor haar liefste zus reist ze maar al te graag eens terug af naar België. Ze zal namelijk eiceldonor worden voor het kindje van Paulien en Lowie (Mathias Vergels). Maar het ziet ernaar uit dat haar terugkomst serieuze problemen zal opleveren.

En daarvoor kijken we niet naar Lowie en Paulien. “Haar comeback kan slecht nieuws zijn voor het gezin van Tim (Jeroen Lenaerts), want zij hadden ooit een passionele relatie”, schrijft de soapspecial van Dag Allemaal. Tim was Katriens eerste liefje en zoals we allemaal weten: ‘oude liefde roest niet’. Of haar terugkomst voor - nog meer - relatieproblemen bij Sam en Tim zal zorgen, zien we binnenkort.

Populair

Laatste nieuws