'The Voice' krijgt opnieuw bakken kritiek: "Zo boos, ik kijk niet meer" showbizz
showbizz

'The Voice' krijgt opnieuw bakken kritiek: "Zo boos, ik kijk niet meer"

'The Voice' krijgt opnieuw bakken kritiek: "Zo boos, ik kijk niet meer"

Kijkers zijn niet mals voor het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Opnieuw komt er weer heel wat commentaar op het programma.

Momenteel is het achtste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ te zien op VTM. Dit seizoen kent een aantal vernieuwingen, waaronder 2 nieuwe coaches. Echter zorgen die vernieuwingen er niet voor dat de kijkers tevreden zijn, want ze hebben al meermaals commentaar gegeven op de laatste afleveringen.

Kijkers hebben het vooral moeilijk met de redenen waarom de coaches soms niet afdrukken voor steengoede kandidaten. Zo leverde operazanger Sven vorige week een straffe prestatie, maar geen enkele stoel draaide voor hem om. Volgens de coaches is het erg moeilijk om met zo’n genre te werken. "Past niet in mijn team", zeggen ze dan.

Afgelopen zondag waren de coaches al meer fan van klassiek zangeres Jana. Sven reageert nu dat hij blij is om te zien dat klassiek toch een weg heeft gevonden in ‘The Voice’. Echter vinden kijkers het vooral jammer dat Sven niet doorgaat naar de volgende ronde. “Spijtig voor jou”, en “Je was zo goed”, reageren ze. “Helaas zal ook zij niet ver geraken, omdat Vlaanderen spijt genoeg niet is weggelegd voor dit”, klinkt het ook nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws