Tine Embrechts tikt Guga Baúl op de vingers: "Dit kan niet door de beugel" showbizz
showbizz

Tine Embrechts tikt Guga Baúl op de vingers: "Dit kan niet door de beugel"

Tine Embrechts tikt Guga Baúl op de vingers: "Dit kan niet door de beugel"

Vorig jaar waren ze nog samen te zien in ‘The Masked Singer’, maar de vonk sloeg over op de set van ‘Tegen de Sterren op’. Tine Embrechts en Guga Baú vormen al zo’n acht jaar een prachtig koppel en hebben twee zonen samen.

Meestal is het feest in huis, maar soms moet Tine wel eens op haar strepen staan. Guga Baúl is namelijk een enorme ‘F.C. De Kampioenen’-fan. Daar heeft hij nooit een geheim van gemaakt. “Hij zelfs zijn thesis over ‘De Kampioenen’ geschreven”, vertelt Tine Embrechts in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’.

En dat vind Tine verschrikkelijk. Zij moet dagelijks ‘Kampioenen’-quotes aanhoren van haar wederhelft. “Maar ik heb me daarbij neergelegd”, grapt ze verder. Toch is dat blijkbaar niet helemaal het geval. Een keer moest Tine wel erg kordaat optreden.

“Van mij mag dat allemaal, maar toen Gaston, onze oudste zoon samen, een jaar oud was, liet Guga hem ’s morgens al die afleveringen van ‘De Kampioenen’ zien”, klinkt het. Dat kon bij Tine niet door de beugel. “Toen heb ik wel gezegd: ‘Nee, kom, dat gaan we echt niet doen’”, aldus de actrice.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws