Mama van Lien uit 'Blind Getrouwd' wijst Joren terecht: "Maak er je werk van" showbizz
showbizz

Mama van Lien uit 'Blind Getrouwd' wijst Joren terecht: "Maak er je werk van"

Mama van Lien uit 'Blind Getrouwd' wijst Joren terecht: "Maak er je werk van"

Lien is terug van haar weekendje weg en trekt in bij Joren. Al worden ze meteen weer op hun moeilijkheden als koppel gewezen. Joren en Lien schakelen hun mama’s in als laatste redmiddel. En Liens moeder houdt geen blad voor de mond.

Nu de huwelijksreis eropzit, belanden Lien en Joren weer in hun vertrouwde dagelijkse leventje. Een leventje dat voor hen allebei erg druk is. Ze hebben erg uiteenlopende agenda’s en een gaatje voor elkaar vinden, lijkt niet zo’n gemakkelijke opdracht. Dus besluit Joren Lien maar een bezoekje te brengen in haar koffiebar. Daar zijn ook hun mama’s aanwezig.

Liens mama komt haar dochter én kersverse schoonzoon eens op de vingers tikken. “Ik ben aangenaam verrast, ik vind dat een geweldig kind”, zegt Jorens mama meteen over Lien. “Maar het is Jóren die haar geweldig moet vinden”, haalt Liens mama scherp uit. Zij probeert te redden wat er nog te redden valt. “Ik vind dat jullie allebei meer moet ondernemen”, gaat ze verder. “Jullie zijn steeds in groep, omringd door anderen, dan leer je elkaar nooit kennen.”

Joren kan haar tips and tricks wel appreciëren. “Het is wel tof dat haar mama er zo achter staat. Ik vond dat een goede zet”, vindt hij. Lien heeft het er dan weer wat moeilijker mee. “Ik dacht: ‘Wees nu eens kalm, we zullen dat wel doen’”, klinkt het. “Ze heeft zeker gelijk, maar het is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan”, bedenkt Lien zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws