Voormalig 'Familie'-actrice Anne Somers onthult tv-ambities: "Kei gelukkig" showbizz
showbizz

Voormalig 'Familie'-actrice Anne Somers onthult tv-ambities: "Kei gelukkig"

Voormalig 'Familie'-actrice Anne Somers onthult tv-ambities: "Kei gelukkig"

Anne Somers kennen we nog als Véronique in ‘Familie’. De actrice onthult wat ze nu aan het doen is in haar leven en ze verklapt ook welke grote ambities ze nog heeft.

Ondertussen wordt de rol van Véronique Van den Bossche al 10 jaar vertolkt door Sandrine André, maar daarvoor 11 jaar lang door Anne Somers. Het was voor haar echt de rol van haar leven, maar ze werd toen door de programmamakers ontslagen. “Dat ik vind ik nog altijd jammer”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws.

Nu geeft ze les aan enkele kunstacademies en werkt ze achter de schermen bij De Acteursgilde en De Ensors. “En heel af en toe nog een rolletje, maar dat mag veel meer zijn”, geeft ze toe. Voor acteren heeft ze duidelijk nog steeds een passie. “Als ze mij morgen een rol geven, dan zou ik daar niet lang over nadenken”, aldus Anne.

Ze weet wel nog niet welke rol ze juist zou willen spelen. “Dat maakt me niet zoveel uit”, zegt ze. Wat wel belangrijk is voor Anne is dat ze kan werken met leuke mensen en dat ze terechtkomt in een toffe ploeg. “Dan ben ik al kei gelukkig”, sluit ze af. Hopelijk zien we haar snel terug op tv verschijnen!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws