Hartverwarmende beelden van Nathalie Meskens' kindjes ontroeren Dina Tersago showbizz
showbizz

Hartverwarmende beelden van Nathalie Meskens' kindjes ontroeren Dina Tersago

Hartverwarmende beelden van Nathalie Meskens' kindjes ontroeren Dina Tersago

Nathalie Meskens is trotse mama van twee kindjes, dochtertje Lima van 2,5 jaar oud en zoontje Loé van één. Samen genieten ze van wat qualitytime en daar mag heel Instagram van meegenieten.

Op haar profiel deelt Nathalie een lief filmpje met haar twee schatten van kinderen. Ze hebben er niets beters op gevonden dan elkaar een zalige voetmassage te geven. “Ik hou enorm van massages en als het mij zou liggen zou ik er elke dag wel voor gaan”, schrijft de presentatrice onder haar video. “En aangezien mijn 2 kids ook genieters zijn geef ik ze dus met plezier een voetmassage."

Eerst wordt Loé, haar jongste, gemasseerd door mama en grote zus, daarna is Lima zelf aan de beurt. “Mama vindt dat ook lekker, een voetmassage”, geeft Nathalie toe. Al zal ze het voorlopig nog zelf moeten doen. “Eigelijk hoop ik gewoon stiekem dat ze mij binnen een paar jaar vaak een massage willen geven”, verklapt ze.

Mama en kinderen hebben in ieder geval een leuke tijd samen. “Heerlijke quality time waar je ook ongestoord wat kan staren en genieten van hoe cute ze zijn”, schrijft Nathalie. En genieten van de schattige beelden doen haar volgers zeker en vast. “Zalig”, “Zo’n schattige kindjes” en “Genieten, dankjewel om dit heerlijke momentje te delen”, reageren ze. “Zalig”, vindt Dina Tersago en ook Ruth Beeckmans plaatst enkele hartjes in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws