Monique Westenberg niet mals voor ex André Hazes: "Wilde hem toen neersteken" showbizz
showbizz

Monique Westenberg niet mals voor ex André Hazes: "Wilde hem toen neersteken"

Monique Westenberg niet mals voor ex André Hazes: "Wilde hem toen neersteken"

Woensdag ging de spraakmakende docureeks over André Hazes in première. Daarin komen heel wat zaken aan het licht die we nog niet wisten. Ook zijn ex Monique Westenberg komt uitvoerig aan het woord en legt alles open en bloot op tafel.

Ze neemt dan ook geen blad voor de mond. Zo vertelt Monique openhartig over hoe André haar vorig jaar zomaar aan de kant schoof voor Sarah Van Soelen. “Ik haatte hem, zóveel pijn had ik”, geeft ze eerlijk toe in de docureeks. “Het aardappelschilmesje dat ik in mijn handen had om groenten te snijden, wilde ik in zijn voorhoofd steken.” Drie maanden ervoor had hij Monique namelijk nog ten huwelijk gevraagd.

André heeft Monique enorm veel verdriet aangedaan, ook tijdens zijn verslaving al. “Door het succes heb ik hem helaas ook zien veranderen”, klinkt het. “Z’n leven was één groot feest, maar wij maakten daar geen deel van uit.” Hij was alleen bezig met optreden en uitgaan met vrienden. Monique vreesde dan ook dat hij net zoals zijn vader zou eindigen, die ook zwaar verslaafd was.

André wilde maar geen hulp zoeken. “Toch bleef ik, want André was de liefde van m’n leven”, bekent Monique. Hoewel de zanger nu serieus aan zichzelf gewerkt heeft, is het nu toch voorgoed voorbij voor zijn ex. Er is voor haar te veel gebeurd. “Zoals jij nu bent, is wat ik altijd heb gewild. Ik zou het onze zoon ook zo hard gunnen. Maar ik ben te bang”, aldus Monique.

Populair

Laatste nieuws