Pauline Slangen geeft ongezouten mening over Regi: "Iets wat ik niet begrijp" showbizz
showbizz

Pauline Slangen geeft ongezouten mening over Regi: "Iets wat ik niet begrijp"

Pauline Slangen geeft ongezouten mening over Regi: "Iets wat ik niet begrijp"

Zaterdag is het zover: dan kiest Regi live in het Sportpaleis de winnaar van 'Regi Academy'. Arno, Hanne en Melanie vechten voor de overwinning. Eén iemand deed het hen al voor, namelijk Pauline Slangen. Die heeft nu heel wat te zeggen over haar samenwerking met Regi.

Niemand anders dan Pauline Slangen weet wat Arno, Hanne óf Melanie te wachten staat na zijn of haar overwinning. Pauline kwam vorig jaar als winnaar uit de bus en is sindsdien niet meer uit de Vlaamse muziekwereld weg te denken. Na haar overwinning in ‘Regi Academy’ stond ze meteen in het Sportpaleis met haar en Regi’s monsterhit ‘Duizend Sterren’.

Pauline is niet meer van het podium weg te slaan. Al dat doet ze dat tegenwoordig zonder haar mentor Regi. In juli dropte ze eindelijk haar eerste solohit ‘Uit Mijn Hoofd’. Dat leverde haar een eerste plaats op in ‘Tien Om Te Zien’ én de nummer één in de Vlaamse Ultratop. Allemaal zonder de hulp van Regi.

Al werkt Pauline er wel met alle plezier nog mee samen. “Het is altijd heel leuk bij Regi”, geeft de 20-jarige zangeres toe in Het Belang van Limburg. “Er heerst steeds een goede sfeer. En als ik iets niet goed begrijp - hoe ik iets precies moet zingen - helpt Regi door goede tips te geven op een heel lieve manier”, vervolgt Pauline.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws