Na huwelijk hebben Remco Evenepoel en Oumi opnieuw iets geweldigs te vieren showbizz
showbizz

Na huwelijk hebben Remco Evenepoel en Oumi opnieuw iets geweldigs te vieren

Na huwelijk hebben Remco Evenepoel en Oumi opnieuw iets geweldigs te vieren

Het is nog geen maand geleden dat Remco en Oumi in het huwelijksbootje stapten, of het is alweer groot feest ten huize Evenepoel-Rayane. Dat deelt de wielrenner zelf mee op Instagram.

Het leven lacht Remco Evenepoel toe. De jonge wielrenner werd onlangs wereldkampioen en behaalde ook de eindzege in de Vuelta, en dat op twee weken tijd. Korte tijd later gaven Remco en zijn vrouw Oumi elkaar het jawoord. En nu is er opnieuw reden om te vieren.

Op Instagram zet Remco zijn kersverse vrouw uitgebreid in de bloemetjes. Zij mag namelijk 23 kaarsjes uitblazen. “Gelukkige verjaardag aan mijn lief, mijn beste vriendin, mijn soulmate en het allerbelangrijkste, mijn vrouw”, schrijft hij bij een prachtige foto van hun huwelijksdag.

Ook Remco’s volgers zijn er als de bliksem bij om haar te feliciteren. “Gelukkige verjaardag aan je vrouw”, “Proficiat, Oumi” en “Mooi koppeltje”, lezen we vooral in de reacties. “Danku, liefste man, ik wil de rest van mijn leven met jou spenderen”, heeft Oumi er zelf op te zeggen.

Populair

Laatste nieuws