Iconische Eén-omroepsters duiken opnieuw op: "We zijn terug van weggeweest" showbizz
showbizz

Iconische Eén-omroepsters duiken opnieuw op: "We zijn terug van weggeweest"

Iconische Eén-omroepsters duiken opnieuw op: "We zijn terug van weggeweest"

Zo’n zeven jaar geleden is het ondertussen al dat de iconische omroepsters op Eén van het scherm verdwenen. Nu zijn ze even terug van weggeweest en het is nostalgie op z’n best.

"We hopen dat u ons een beetje zal missen." Dat waren zeven jaar geleden de laatste woorden van Andrea Croonenberghs als omroepster. Daarna verdwenen zij en de andere omroepsters voorgoed van de buis. Tot nu.

“Heeft u ons een beetje gemist”, vraagt Geena Lisa Peeters zich af. “Ik denk het wel, hé”, vult Saartje Vandendriessche aan. Geena Lisa, Saartje en Katja Retsin slaan de handen opnieuw in elkaar. “We zijn terug van weggeweest. U ziet het goed”, klinkt het. Al is hun optreden helaas maar eenmalig en van korte duur.

Samen maken ze reclame voor ‘De Jaren Nul’ op Studio Brussel, een rubriek die gisteren van start ging. “Je hoort 10 dagen lang alleen maar de beste muziek van 2000 tot 2009”, legt Katja Retsin uit. Elke dag komt een ander jaar aan bod. De hele show staat in teken van nostalgie. En wat roept meer nostalgie op dan de vertrouwde omroepsters nog eens samen op het scherm te zien?

Populair

Laatste nieuws