Zo reageerden Marco Borsato en zijn kinderen écht op nieuwe relatie van Leontine showbizz
showbizz

Zo reageerden Marco Borsato en zijn kinderen écht op nieuwe relatie van Leontine

Zo reageerden Marco Borsato en zijn kinderen écht op nieuwe relatie van Leontine

Leontine Ruiters heeft een nieuwe vriend en iedereen mag het geweten hebben. Marco Borsato’s ex wist multimiljonair John Huiberts aan de haak te slaan. Maar hoe denken hun kinderen daarover? Zoon Luca Borsato klapt uit de biecht.

Voor Luca Borsato zijn het moeilijke tijden. Hij had het erg moeilijk met de scheiding van zijn ouders, Marco en Leontine, en zag zijn eigen relatie met Daisy Piras op de klippen lopen nadat hij haar meermaals bedrogen had. Dat zijn moeder nu een nieuwe vriend heeft, is vast een ingrijpende verandering voor hem. Hij is dan ook een duidelijke mening toegedaan.

“Het blijft moeilijk, maar we steunen elkaar. We steunen elkaar in alles. We blijven dat ook doen als gezin”, vertelt Luca in het Nederlandse blad Weekend. Hij geeft ook aan dat iedereen heel erg blij is voor Leontine. “Ja, ook mijn vader”, bekent hij.

Leontine heeft haar nieuwe vriend zelfs al aan de kinderen voorgesteld. Enkel Luca heeft John nog niet ontmoet, zijn broer Senna en zus Jada wel al. “Ze vonden hem heel aardig en leuk", weet Luca te vertellen. “Ik ga hem binnenkort wel ontmoeten. Ik ben in ieder geval heel blij dat mijn moeder opnieuw verliefd is”, besluit Luca.

Populair

Laatste nieuws