'Temptation'-Pommeline verklapt groot nieuws over gezinsuitbreiding showbizz
showbizz

'Temptation'-Pommeline verklapt groot nieuws over gezinsuitbreiding

'Temptation'-Pommeline verklapt groot nieuws over gezinsuitbreiding

Pommeline Tillière denkt na over haar toekomst. De 28-jarige realityster onthult ook meteen of er kinderen zitten aan te komen.

Pommeline kennen we nog van ‘Temptation Island’. Toen nam ze deel aan het programma samen met haar ex Fabrizio, maar sinds 2019 heeft ze een nieuwe vriend. Ondertussen zijn Pommeline en Cirio al meer dan 3 jaar samen en ze denken ook na over de toekomst. Daar vertelt Pommeline nu openlijk meer over.

Op haar Instagramverhaal organiseerde ze een vragenrondje. Een van haar volgers vroeg aan haar of het koppel een kinderwens heeft en daar geeft Pommeline een duidelijk antwoord op. “Nee, op dit moment hebben we beide geen kinderwens”, bekent ze. “Maar dat kan misschien ooit wel nog komen”, voegt ze toe.

Ook geeft ze nog meer uitleg. “Ik ben nu 28 jaar oud en het zegt me zo goed als niets”, aldus Pommeline. “Pas op, ik ben wel echt een kindervriend, maar ik weet het eigenlijk niet. Vroeger wou ik er altijd, maar nu ben ik daar niet mee bezig. Misschien ook omdat ik veel in mijn zaak bezig ben en zelfstandige ben”, klinkt het.

'Temptation'-Pommeline verklapt groot nieuws over gezinsuitbreiding

Populair

Laatste nieuws