Amy Sonck maakt volgers wild in heel strak sportsetje: "Wat een bommetje!" sexy
sexy

Amy Sonck maakt volgers wild in heel strak sportsetje: "Wat een bommetje!"

Amy Sonck maakt volgers wild in heel strak sportsetje: "Wat een bommetje!"

Amy Sonck plaatst opnieuw twee uitdagende plaatjes op sociale media. Daarop laat ze zien wat ze in huis heeft en haar volgers laten al snel heel wat reacties achter.

Amy Sonck, de bloedmooie dochter van voormalig profvoetballer Wesley Sonck, weet hoe ze haar volgers op sociale media tevreden moet houden. Zij zijn namelijk vooral geïnteresseerd in de kiekjes waarop Amy meer van haar lichaam laat zien. Deze keer trakteert Amy hen op twee foto’s waarop ze een heel strakke outfit draagt.

“Klaar voor mijn workout”, schrijft ze onder de foto’s. We krijgen Amy te zien in een bijzondere outfit terwijl ze op een brug poseert. Zo draagt ze een strak sportsetje dat haar rondingen in de schijnwerpers zet. De strakke legging accentueert haar billen en ze laat ook diep in haar boezem kijken.

Haar volgers zijn alvast fan van haar look en dat laten ze ook aan haar weten. “Geweldige outfit”, “Mooie foto van een mooie vrouw”, Gewoon een droommeisje”, “Echt een topfoto”, “Mooi sportsetje”, “Toppertje toch hé”, “Oh wow” en “Mooie, knappe Amy”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws