Natalia moet zware gevolgen van 'The Voice' dragen: "Ik wou zelfs thuisblijven" showbizz
showbizz

Natalia moet zware gevolgen van 'The Voice' dragen: "Ik wou zelfs thuisblijven"

Natalia moet zware gevolgen van 'The Voice' dragen: "Ik wou zelfs thuisblijven"

Het achtste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ is volop aan de gang en opnieuw staat Natalia paraat als coach voor de kandidaten. Toch was het begin van het gloednieuwe seizoen best lastig voor de zangeres.

Natalia is maar al te graag weer van de partij bij ‘The Voice’. “Ik voel me geprivilegieerd dat ik al sinds de eerste editie coach mag zijn. Kandidaten begeleiden is een intensieve job, maar tegelijk ook heel fijn”, vertelt ze in TeVe-Blad. Al was het dit jaar allesbehalve evident voor de zangeres.

Tijdens de opnames van de Blind Auditions was Natalia namelijk nog maar net voor de tweede keer mama geworden. Hoewel ze er goed op voorbereid was, was het toch lastig om zo snel weer te gaan werken. “Ik vond het heel leuk om tijd met mijn baby door te brengen, ik wou dus niet per se thuis weg”, biecht ze op. Maar dat was niet haar enige uitdaging.

Ook voor het borstvoedingsproces hadden de opnames zware gevolgen. Aangezien Natalia niet thuis was bij de kleine Apollo, moest ze afkolven. “Zelf de borst geven of moeten afkolven, maakt een groot verschil. Mijn melkproductie is drie keer stilgevallen”, laat ze weten. Toch bleef ze resoluut voor borstvoeding gaan. “Ik wilde mijn keuze niet door mijn werk laten beïnvloeden. Uiteindelijk ben ik gewoon blijven gaan en kwam het weer op gang”, aldus de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws