André Hazes haalt erg hard uit naar juicekanalen, Yvonne Coldeweijer slaat terug showbizz
showbizz

André Hazes haalt erg hard uit naar juicekanalen, Yvonne Coldeweijer slaat terug

André Hazes haalt erg hard uit naar juicekanalen, Yvonne Coldeweijer slaat terug

De langverwachte docureeks over het leven van André Hazes is eindelijk uit. In de documentaire haalt hij hard uit naar juicekanalen, maar dat laat Yvonne Coldeweijer niet zomaar gebeuren.

In de docureeks deelt André zijn mening over de bekende Nederlandse juicekanalen. Vooral roddelkoningin Yvonne Coldewijer moet eraan geloven. “Die heeft het dan 2 keer goed over mij gehad met bepaalde dingen, maar 80% van wat ze deelt is niet waar”, zegt André. “Maar iedereen gelooft ook die 80%, omdat mevrouw het 2 keer goed heeft gehad”, voegt hij toe.

Yvonne Coldeweijer lekte onder meer uit waar en wanneer André op Schiphol zou aankomen na zijn trip naar de Spaanse afkickkliniek en daar is hij niet blij mee. Echter vindt ze het niet kunnen dat hij zegt dat ze liegt. “André geeft aan dat 80% van wat ik breng niet waar is. Ik ben nu bij aflevering 3 en alles klopt tot nu toe met wat ik heb gezegd”, schrijft ze.

Verder daagt ze André zelfs uit om in gesprek te gaan met haar en aan te tonen waarover ze dan heeft gelogen. “Ben benieuwd wat er dan niet klopt. Sta er zeker voor open om ergens op terug te komen wat ik verkeerd heb gebracht, maar ben nog niks tegengekomen”, besluit Yvonne.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws