Na helse periode deelt Jeroen Meus ook hartverscheurend bericht over zijn broer showbizz
showbizz

Na helse periode deelt Jeroen Meus ook hartverscheurend bericht over zijn broer

Na helse periode deelt Jeroen Meus ook hartverscheurend bericht over zijn broer

Jeroen Meus heeft moeilijke weken achter de rug. Op heel korte tijd kwamen zijn geliefde hond Ballie en zijn paard Chanel onverwacht te overlijden. Twee zware klappen, zeker als je weet dat hij eind vorig jaar ook afscheid moest nemen van zijn broer Wim.

Gisteren was het Dag tegen Kanker, een dag met een droevige betekenis voor Jeroen Meus. Op 31 december 2021 moest hij zijn broer Wim namelijk afgeven aan de ziekte. "Net voor middernacht is mijn lieve broer voor altijd vertrokken", schreef de tv-kok toen op Instagram. "Al het vuurwerk is voortaan voor hem. Ik ga je missen, Wikke."

Wim heeft lange tijd tegen darmkanker gevochten, maar hij was niet meer te genezen. Hij verloor de strijd en het gemis is na tien maanden nog steeds even groot. Speciaal voor de Dag tegen Kanker brengt Jeroen een emotioneel eerbetoon aan zijn overleden broer.

“Wat een gemis”, moet Jeroen van hart op Instagram. “Gelukkig draag je kanker niet alleen”, gaat hij verder. Daarmee citeert hij de slogan van de nieuwe campagne van Kom op tegen Kanker.

Bron: Instagram Stories

Na helse periode deelt Jeroen Meus ook hartverscheurend bericht over zijn broer
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws