Wietplantage ontdekt bij 'Blind Getrouwd'-deelnemer: "Altijd al een louche type" showbizz
showbizz

Wietplantage ontdekt bij 'Blind Getrouwd'-deelnemer: "Altijd al een louche type"

Wietplantage ontdekt bij 'Blind Getrouwd'-deelnemer: "Altijd al een louche type"

Vanochtend werd een cannabisplantage ontdekt in het huis van Lenny Janssens in Tielrode. Lenny kan je nog kennen van een vorig seizoen van ‘Blind Getrouwd’. In 2006 nam hij ook al deel aan ‘Expeditie Robinson’.

In 2019 was Lenny nog te zien in het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Hij stapte in het huwelijksbootje met Jolien Baeten, maar hun avontuur liep op een sisser af. In Tielrode is Lenny een bekend gezicht, maar niet alleen door zijn deelname aan deze realityshows. Hij werkte er namelijk zestien jaar bij de lokale politie.

Dat maakt het extra opvallend dat uitgerekend hij cannabis in zijn huis verstopte. Zijn ex-collega's moesten de plantage dus ontmantelen. Ook Lenny's buren zijn erg geschrokken van dit nieuws. "Zoiets verwacht je toch echt niet in je eigen straat", vertelt een buurvrouw in Het Nieuwsblad. "We hadden weinig contact met hem, maar hij stond wel bekend als een louche type", klinkt het.

De laatste maanden zagen de buren ook maar heel weinig beweging rond het huis. De ex-'Blind getrouwd'-deelnemer woont er dan ook al een hele tijd niet meer. Af en toe dook hij volgens de buurvrouw nog eens op, maar nooit langer dan tien minuten. Nu komt de aap dus uit de mouw. De onderzoeksrechter zal de zaak verder onder handen nemen.

Jolien en Lenny in 'Blind Getrouwd', Bron: VTM

Wietplantage ontdekt bij 'Blind Getrouwd'-deelnemer: "Altijd al een louche type"

Populair

Laatste nieuws