Beeldige foto's van dochtertje Sieg De Doncker en Maureen doen harten smelten showbizz
showbizz

Beeldige foto's van dochtertje Sieg De Doncker en Maureen doen harten smelten

Beeldige foto's van dochtertje Sieg De Doncker en Maureen doen harten smelten

Vorig jaar verwelkomden Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen hun eerste kindje. Sindsdien genieten ze niet meer alleen van elkaars gezelschap, maar ook van dat van de kleine Nelle. Dat doen ze nu ook in hun gloednieuwe stekje.

In juli 2021 werden Sieg en Maureen trotse ouders van een dochtertje. Volgens de papa een “voorbeeldkind”, volgens de mama een “mini-Siegske”. Dat vertelde het koppeltje eerder in Het Nieuwsblad. Sieg en Maureen zijn dan ook apetrots en trakteren hun volgers op tijd en stond op enkele kiekjes van hun kleine spruit.

Zowel mama als papa deelden dit weekend schattige plaatjes op Instagram. Maureen toont Nelle met haar eerste paar schoentjes, Sieg is lekker aan het kokkerellen geslagen met haar. Het gezinnetje geniet duidelijk van elkaars gezelschap, én elkaars knuffels. “De beste knuffels”, schrijft Sieg op een nóg schattigere zwart-witfoto van hem en zijn dochtertje.

Nelle weet niet alleen haar ouders in te palmen. Ook de harten van hun volgers weet ze te veroveren. “Om van te smelten”, “Onvoorwaardelijke liefde”, “Cuties” en “Wat een mooi meisje hebben jullie”, vinden ze allemaal.

Populair

Laatste nieuws