Na zware periode heeft Martine Jonckheere eindelijk reden om te vieren showbizz
showbizz

Na zware periode heeft Martine Jonckheere eindelijk reden om te vieren

Na zware periode heeft Martine Jonckheere eindelijk reden om te vieren

Martine Jonckheere, u allen bekend als Marie-Rose uit ‘Familie’, heeft er niet bepaald de beste maanden van haar leven op zitten. En dat heeft alles te maken met haar plotse vertrek uit de populaire soap.

Uit het niets kreeg Martine haar ontslag bij 'Familie' voorgeschoteld. Ze werd zelfs niet uitgenodigd voor het '30 Jaar Familie Feest'. Dat kwam hard binnen. Ze haalde dan ook meermaals fel uit naar de makers. Bovendien belandde ze afgelopen zomer nog op spoed om haar appendix te laten verwijderen.

Nu is alles eindelijk wat gaan liggen en heeft de actrice heel wat te vieren. Haar man Filip is verjaard en iedereen mag het geweten hebben. Op Instagram zet Martine Filip, waar ze ondertussen 40 jaar mee getrouwd is, in de bloemetjes. Ze deelt een reeks foto’s van hoe het koppeltje zijn grote dag heeft gevierd. De bubbels zijn rijkelijk gevloeid.

“Gelukkige verjaardag, love of my life! Hopelijk mogen er nog vele jaartjes volgen”, wenst Martine haar grote liefde toe. Ook haar volgers feliciteren Filip uitgebreid. “Happy birthday”, “Nog vele gelukkige jaren samen” en “Proficiat, geniet van je dag”, luidt het in de opmerkingen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws