Regi krijgt bakken kritiek over zich heen: "Zoiets doe je écht niet" showbizz
showbizz

Regi krijgt bakken kritiek over zich heen: "Zoiets doe je écht niet"

Regi krijgt bakken kritiek over zich heen: "Zoiets doe je écht niet"

Zaterdag riep Regi Arno en Melanie uit tot verdiende winnaars van ‘Regi Academy’. Twee dus in plaats van één. Zo eindigde het avontuur enkel voor derde finalist Hanne in mineur.

De finale vond plaats in een uitverkocht Sportpaleis. Maar liefst 20.000 fans keken toe hoe Arno en Melanie met de overwinning naar huis gingen. Het was één groot feest, maar lang niet iedereen is het daarmee eens. De kijkers zijn niet bepaald mals voor de Limburgse dj.

Voor Arno en Melanie liep het dan wel goed af, maar Hanne moest genoegen nemen met de tweede plaats. De kijker vond het dan ook vreselijk dat zij als énige naar huis werd gestuurd. “Eén iemand laten afgaan, zoiets doe je niet”, lezen we op Facebook. Volgens de fans waren de winnaars ook al láng uitgekozen. Toen de drie finalisten samen een liedje zongen, viel hen op dat Hanne amper tekst had of in beeld kwam.

Toen de twee winnaars optraden met Regi’s nieuwe single ‘Als Ik Mezelf Verlies’, gebeurde net hetzelfde voor winnares Melanie. Zij verdween volledig op de achtergrond. “Ik vind het erg dat Melanie bijna niet mocht zingen”, “Alleen Arno kwam aan bod precies” en “Er werden bijna enkel beelden getoond van Arno én hij kreeg veel meer tekst”, luidt de kritiek. Fans zijn dan ook erg ontevreden met hoe alles verlopen is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws