Lesley-Ann Poppe showt haar boezem in doorschijnend jurkje: "Mooie piercings" sexy
sexy

Lesley-Ann Poppe showt haar boezem in doorschijnend jurkje: "Mooie piercings"

Lesley-Ann Poppe showt haar boezem in doorschijnend jurkje: "Mooie piercings"

Lesley-Ann Poppe laat op Instagram de temperatuur weer hoog oplopen. Ze deelt namelijk opnieuw een heel uitdagend kiekje.

Het is even stil geweest op de Instagrampagina van Lesley-Ann Poppe, want het is al bijna een maand geleden dat ze nog een post heeft geplaatst. Toch is ze nu weer terug van weggeweest en ze deelt meteen weer een spannende foto. Zoals we gewend zijn van haar zet ze haar goedgevulde boezem in de kijker. Bovendien valt er nog iets op aan het kiekje.

Lesley-Ann toont op de nieuwe foto haar zeer gewaagde outfit. Zo draagt ze een doorschijnende jurk met daaronder hoge zwarte laarzen. Het doorschijnende kleedje is wel weinig verhullend, waardoor we ook meteen haar tepelpiercings te zien krijgen.

Haar volgers vinden het alvast een geweldig plaatje. “Prachtige foto van een prachtige dame”, “Oogverblindend”, “Jawadde, is dat allemaal van jou?”, “Knapperd”, “Sexy”, “Mooie foto en die piercings komen er mooi door” en “Jij bent mijn droomvrouw”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws