Winnie uit 'Blind Getrouwd' lokt enorm veel reacties uit met foto van dochtertje showbizz
showbizz

Winnie uit 'Blind Getrouwd' lokt enorm veel reacties uit met foto van dochtertje

Winnie uit 'Blind Getrouwd' lokt enorm veel reacties uit met foto van dochtertje

Het succesverhaal van Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit ‘Blind Getrouwd’ kende een maand geleden zijn hoogtepunt. Het koppeltje mocht eind september hun eerste kindje verwelkomen en vertoeft sindsdien in de zevende hemel.

Sinds vorige maand mogen Winnie en Jonah zich trotse ouders noemen van hun dochtertje Lily. En dat konden we de afgelopen weken op de voet volgen. Op haar socials trakteerde Winnie ons al vaker op schattige foto’s of updates over de kleine spruit.

Ook nu deelt de trotse mama weer een foto van haar en de kleine Lily op Instagram. “Verhaaltjestijd”, schrijft Winnie bij het plaatje. “Niet voor Lily, maar voor mij.” Met een goed luisterboek in de oren, geniet ze van elk moment dat ze met haar dochtertje heeft. En haar volgers laat ze gewoon meegenieten.

“Prachtige foto”, “Schattige Lily”, “Hoe lief” en “Zo mooi, love is all around”, valt Winnies volgers op. “Je hebt mijn dag gemaakt”, laten iemand weten. “Proficiat met jullie dochtertje”, moeten ook meerdere mensen nogmaals van het hart.

Populair

Laatste nieuws