Kürt Rogiers deelt eerste beelden van terugkeer in 'Familie': "Yes, eindelijk!" showbizz
showbizz

Kürt Rogiers deelt eerste beelden van terugkeer in 'Familie': "Yes, eindelijk!"

Kürt Rogiers deelt eerste beelden van terugkeer in 'Familie': "Yes, eindelijk!"

Eindelijk is het zover: Kürt Rogiers is terug van weggeweest in ‘Familie’. De acteur deelt nu de eerste beelden van de terugkeer van Lars in de serie.

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Lars, gespeeld door Kürt Rogiers, tijdelijk zal verdwijnen uit de populaire soapserie ‘Familie’. Kürt had namelijk een heel drukke agenda, omdat hij onder meer het programma ‘De Schaal van Pascale’ presenteerde en schitterde in de musical van ‘Nachtwacht’.

Het was lang niet duidelijk wanneer Kürt terug in ‘Familie’ zou verschijnen. Ook Kürt kon er niet veel over kwijt, maar nu dus wel. De acteur onthult nu zelf hoe hij terug zal komen in de serie. Hij deelt namelijk een fragmentje op zijn Instagrampagina waarin we de eerste beelden te zien krijgen. “He’s back bitches”, schrijft hij erbij.

De fans zijn alvast heel enthousiast en dat laten ze ook weten in de reacties. “Dit vind ik zo leuk om te zien”, “Eindelijk”, “Oh wow”, “He’s back”, “Yes!”, “Sorry, maar dat werd tijd”, “Kijk er al naar uit, spannend”, “Ja ja ja!”, “Echt de max” en “Dat gaat knetteren”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws