Jana uit 'Blind Getrouwd' overspoeld met reacties na opvallende uitspraak showbizz
showbizz

Jana uit 'Blind Getrouwd' overspoeld met reacties na opvallende uitspraak

Jana uit 'Blind Getrouwd' overspoeld met reacties na opvallende uitspraak

Het huwelijk tussen Jana en Christiaan lijkt een groot succes te zijn. Toch hebben haar onzekerheden al meermaals roet in het eten gegooid.

Op de huwelijksreis dropte Jana opeens een bom toen ze zei dat Christiaan niet haar type was. Zelf begrijpt ze nu ook niet meer waarom ze dat zei. “Heel erg dat ik dat per se wou zeggen. Ik denk dat dat vanuit mijn eigen onzekerheid kwam”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Ik ben dan in die negatieve spiraal geraakt en was plots van niets zeker", aldus Jana.

Zelf had ze Christiaan al gewaarschuwd dat het een hele moeilijke dag ging worden voor haar, omdat ze moest rondlopen in bikini op de boot. “Ik dacht: 'hij ziet er goed uit, hij is slank’ en toen voelde ik mij dik naast hem”, bekent ze. Toch is het niet echt duidelijk waar haar onzekerheden vandaan komen. Wat wel zeker is, is dat meer vrouwen met dit probleem zitten.

Zo onthult ze dat veel vrouwen een berichtje naar haar hebben gestuurd die dit heel herkenbaar vinden. “Eigenlijk zijn er heel veel vrouwen die hetzelfde zeggen als mij”, geeft ze toe. “Die zelfs de aflevering van de boot op pauze zetten, om naar de buiken te kijken. Dus ik ben niet alleen”, voegt Jana er nog aan toe.

Populair

Laatste nieuws