Winnie uit 'Blind Getrouwd' onthult wat er misgaat met dochtertje: "Niets goed" showbizz
showbizz

Winnie uit 'Blind Getrouwd' onthult wat er misgaat met dochtertje: "Niets goed"

Winnie uit 'Blind Getrouwd' onthult wat er misgaat met dochtertje: "Niets goed"

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans genieten van hun dochtertje Lily. Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn, want Winnie onthult nu dat er wat moeilijkheden optreden.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans zijn het perfecte voorbeeld van een geslaagd experiment. De twee leerden elkaar kennen in ‘Blind Getrouwd’ en sindsdien zijn de twee dolgelukkig. Ondertussen zijn ze al 3 jaar samen en hebben ze recent hun eerste kindje mogen verwelkomen.

Ondanks dat ze heel blij zijn met Lily, legt Winnie nu een groot probleem bloot. “Amai wat een nacht”, begint ze haar beklag op haar Instagramverhaal. “Normaal slaapt Lily als een roosje tussen de voedingen door, maar vannacht was er niets goed”, verklapt de kersverse moeder die er duidelijk moe uitziet. Lily bleef telkens uren ‘zaag-huilen’ volgens Winnie.

Toch lijkt er niets ergs aan de hand te zijn, want het gaat al terug beter met de kleine spruit. “Ondertussen wel weer rustig en tevreden”, klinkt het. “Ik denk dat het gewoon een moeilijken nacht was. Hopelijk morgen terug beter”, schrijft Winnie hoopvol.

Winnie uit 'Blind Getrouwd' onthult wat er misgaat met dochtertje: "Niets goed"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws